Verzendkosten & Levering / Retourneren

Gratis Verzending

Vanaf 35,- word uw bestelling GRATIS verzonden binnen Nederland;

Vanaf 55,- word uw bestelling GRATIS verzonden naar België / Duitsland;

Gratis verzending binnen Drachten (Nederland, Friesland).

Levering

U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling automatisch orderbevestiging per mail.

De verwerking van bestellingen duurt niet langer dan 5 werkdagen.

De verwerkingstijd van de bestelling kan worden verhoogd door het verhogen van de overmacht, tijdens de vakantie dagen, tijdens de vakantie van werknemers en in de periode van een groot aantal bestellingen.

We zullen uw bestelling zorgvuldig controleren en alles prachtig inpakken,

daarna sturen wij u uw bestelling.

Als u een bestelling wil annuleren, vul dan alstublieft het retourformulier in.

Leveringstermijn

Levering geschiedt binnen 14 werkdagen na ontvangst van betaling en na het verwerken van de bestelling. De orderverwerking en levertijd voor bestellingen kan worden verlengd als gevolg van hoge werkdruk, vakanties of vakantieperiodes. De verzendkosten worden bekend gemaakt bij het plaatsen van je bestelling. Deze kosten worden berekent naast de productkosten. Camip.nl is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door DHL of Post NL of andere bezorger operator, door bijvoorbeeld stakingen of drukke feestdagen of vakantieperiodes.

Zijn de producten die u besteld heeft beschadigd of mist u een product, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons via mail of telefoon. We zullen samen met u een passende oplossing zoeken.

Verzendkosten:

Levering is mogelijk door verschillende operators naar keuze van de klant. De leveringsprijzen worden bepaald door de transporteur. De exacte verzendkosten worden aangegeven bij het plaatsen van de bestelling totdat de bestelling is bevestigd.

Retourneren:

Wilt u uw bestelling retour sturen? Vul dan retourformulier in.

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Camip.nl geretourneerd worden.

Retourkosten:

Retourkosten betaald door de koper**.

**Gratis retourneren binnen Drachten (Nederland, Friesland).

Artikelen die u niet kunt retourneren:

– Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling is verbroken;

– Soap free cleansers hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Veel winkelplezier met Camip.nl

error: